Ladosi - Hi ha un abans i un Express | A casa
Disfruta del mejor café con nuestras cápsulas LADOSI (Sistema FAP) y, si tienes una máquina Nespresso, también tenemos cápsulas para tí.
cafe, cafe en capsulas, capsulas de café, maquina de cafe, maquina de café en capsulas
285
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Càpsules LADOSI

Per a les nostres càpsules utilitzem un sistema FAP, que permet una càrrega de cafè de fins a 7.5 grams (quantitat indispensable per fer un Express ben fet). Aquesta càpsula també és utilitzada per altres fabricants com LAVAZZA, GIMOKA, etc.

Compatibles amb màquina Nespresso

Les nostres càpsules estan dissenyades específicament per utilitzar-les amb la teva cafetera Nespresso®. L’avantatge de la nostra càpsula és que al ser de plàstic alimentari, no cal ser punxada i evita la possibilitat de deixar qualsevol residu metàl·lic a la dosi de cafè.

MÀQUINA DE CAFÈ FLEXY

Aquesta màquina amb combinació amb les nostres càpsules, et permetrà gaudir d’un cafè com el de la millor cafeteria professional, sense cap exageració.

MÀQUINA MONTALATTE

Aparell per emulsionar i escalfar la llet, a més a més, és indispensable per fer Capuccinos i Macciatos correctament.

a casa

Gaudeix del millor cafè a casa teva.
Gamma0%
Quantitat0%
Disseny0%
Qualitat0%
100

Cafès

50

Celebracions

30

Tardes amb amics

20

Sopars familiars

Què diuen

els nostres clients