Ladosi - Hi ha un abans i un Express | Un bon Express necessita una quantitat exacta i un excel·lent producte.
Disfruta del mejor café con nuestras cápsulas LADOSI (Sistema FAP) y, si tienes una máquina Nespresso, también tenemos cápsulas para tí.
cafe, cafe en capsulas, capsulas de café, maquina de cafe, maquina de café en capsulas
553
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-553,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

On et prens el cafè?

En cap lloc com a casa. Gaudeix del millor cafè amb les nostres càpsules LADOSI (Sistema FAP) i, si tens una màquina Nespresso, també tenim càpsules per a tú. Què ens diferència? L’honestedat del producte i la qualitat del servei. Si busques el millor cafè, aquí el trobaràs.

La màquina de cafè incrementa el valor del lloc de treball i és un Oasi que et permet petits parèntesis per obtenir més rendiment.

Et portem els millors cafès i infusions amb la comoditat de gestió de la nostra innovadora APP. Vols provar-la?

Ets un enamorat dels nostres cafès? Si tens un espai gourmet i t’interessa distribuir els nostres productes et presentarem els nostres assortits de cafè i infusions per poder oferir als teus clients, així com les nostres màquines i serveis d’assistència.

Hi ha un abans i un Express

Un bon Express necessita una quantitat exacta i un excel·lent producte.

Quantitat

Per a fer un Express com manen els cànons, son imprescindibles 7,5 gr de cafè molt. Dissortadament la marca més venuda de cafè per casa, ha estès un sistema de càpsules on nomes tenen cabuda 5 gr. Nosaltres et donem la solució. Més quantitat, més sabor. LADOSI exacta.

Qualitat

Els nostres cafès són naturals 100% i no utilitzen saboritzants artificials ni químics, per això no trobaràs cap cafè aromatitzat a la nostra gamma. Som amants del cafè i volem el millor producte sense artificis, cafè i res més.

La màquina

La nostre màquina de cafè de fabricació italiana, utilitza la mateixa tecnologia que un bar per elaborar un Express, per això amb els nostres cafès observaràs que produeixen crema i no una emulsió semblant a l’escuma.

a casa

Gaudeix del millor cafè a casa teva.
Gamma0%
Quantitat0%
Disseny0%
Qualitat0%

a l’oficina

Perquè a l’oficina també pots gaudir del millor cafè.
100

Cafès

50

Reunions

25

Dinars

10

Sopars

Què diuen

els nostres clients