Skip links
EL VENDING D’AQUÍ

Per què nosaltres?ProximitatProductePlaer

L’única manera de fer un treball genial és estimar el que fas” (Steve Jobs)

Per què nosaltres?

LADOSI t’aporta

Estar a prop vostre ens fa ser els primers a arribar, les vendes automàtiques comporten rapidesa en solucionar eventualitats i ser d’aquí ens permet donar un servei sense esperes. Per això disposem d’un servei tècnic i logístic propi.

El producte més demanat a les màquines automàtiques de begudes calentes són els cafès amb llet, i el que fem nosaltres marca la diferència amb qualsevol altre que puguis tastar. No hi ha altre secret que el millor producte.

Començar el dia amb un bon cafè, el converteix automàticament en un bon dia. Cafè natural, sense torrefacte i amb llet de veritat, sense sucre ni colorants artificials, ho fan possible, no et conformis amb menys.

Per què nosaltres?

Molt + que Vending

Les màquines de Vending, a l’igual que les persones, no són totes iguals. Sabem que és difícil apreciar la qualitat quan no es veu, quan s’oculta darrere un vidre o una carcassa d’acer, però creieu-nos, existeix.

I aflora amb el seu ús diari, entre olors i sabors que et fan sentir bé, que generen confiança i et proporcionen aquella pausa que no té preu. Aquella pausa capaç de convertir un dia mediocre, en un dia excepcional.

LADOSI, és la tranquil·litat de saber que tot i no ser-hi presencialment, hi som a través de les nostres màquines.

× ¿Com et podem ajudar?
Explore
Drag