Skip links
EL VENDING D’AQUÍ

PreuJustQualitatTranquil·litat

Preu és el que pagues. Valor es el que obtens” (Warren Buffett)

Preu

Qualitat contrastada

Diuen que no es pot jutjar un llibre per les tapes, no fem el mateix amb un cafè de màquina automàtica, podem oferir i oferim una gran qualitat a un preu contingut.

Les màquines de vending de begudes calentes s'abasteixen d'aigua de la xarxa municipal, però malauradament, a les nostres comarques existeixen alguns problemes amb aquesta aigua, concretament de nitrats a Osona i d'arsènic al Ripollès. Afortunadament, les nostres màquines estan capacitades per filtrar degudament aquesta aigua, a fi i efecte que a la vostra empresa disposeu d'un servei segur i saludable. Aquest fet, ens diferencia de la nostra competència, senzillament, perquè és més fàcil que una empresa d'aquí conegui els peròs d'aquí.

La de saber que t’oferim salut, qualitat i benestar a un preu raonable.

Preu

Quan més és +

Quantes vegades heu escoltat aquell tòpic tan típic de “El que és barat surt car”?

Doncs bé, LADOSI som un cas pràctic d’aquesta teoria.

Quan més és +. Cafè natural 100%, agricultura sostenible i pura llet sencera, sense sucre (res de sucedanis amb blanquejadors, colorants i saboritzants). 

Tot amb un triple benefici, la vostra satisfacció, la nostra satisfacció i la de saber que junts, estem contribuint a donar continuitat a un estil de vida en perill d’extinció.

This website uses cookies to improve your web experience.
× ¿Com et podem ajudar?
Explore
Drag