Ladosi - Hi ha un abans i un Express | Contacte
Disfruta del mejor café con nuestras cápsulas LADOSI (Sistema FAP) y, si tienes una máquina Nespresso, también tenemos cápsulas para tí.
cafe, cafe en capsulas, capsulas de café, maquina de cafe, maquina de café en capsulas
492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

La seu de la nostra empresa es troba a Ripoll, en un entorn privilegiat envoltat de verdes muntanyes, un lloc on pots sentir el pes de l’historia i respirar-la només de passejar-hi. Som hereus dels reputats artesans pioners a tota Europa en la fabricació d’armes i d’ells en mantenim l’orgull de fer les coses amb la màxima cura i qualitat tal i com ens varen ensenyar els nostres avant passats.

Volem viure aquí malgrat no tenir les avantatges d’una gran ciutat i compartir amb tothom el nostre caràcter, desenfadat, voluntariós i detallista que impregna tot el que fem. Som gent que ens llevem molt aviat per poder destinar el temps necessari a tot el que fem i ens agrada pensar que portar el millor cafè a gent com nosaltres posa en marxa el país cada matí.

Vols treballar amb nosaltres? Tens l’oportunitat de desenvolupar-te professionalment en un entorn on tu ets qui posa el límit al teu creixement.
Omple les dades i apuntat al nostre equip!

Adjunta aquí el teu currículum (pdf, doc, docx, jpg o png)