Ladosi - Hi ha un abans i un Express | Vending
Disfruta del mejor café con nuestras cápsulas LADOSI (Sistema FAP) y, si tienes una máquina Nespresso, también tenemos cápsulas para tí.
cafe, cafe en capsulas, capsulas de café, maquina de cafe, maquina de café en capsulas
592
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-592,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

El més important per nosaltres és el “concepte”, aquest és senzill: portar, a casa seva, un servei de qualitat, fiable, saludable i agradable. Sempre en funcionament, ininterrompudament.

La nostra imatge reflecteix la nostra forma de ser, honesta, desenfadada i propera. Pensada per totes i tots. Amb el compromís assumit que formen part de la vostra vida, aportant satisfacció en algun moment del dia, quan t’acostes a una de les nostres màquines buscant potser tan sols un tallat i a on possiblement t’enduràs el temps necessari per reflexionar sobre una qüestió important o un senzill comentari sobre el temps que fa avui. Aquest temps que necessites i et fa sentir en harmonia amb el teu dia a dia i amb els que t’envolten.

ZONES ON TREBALLEM EL SERVEI DE VENDING:

ZONES ON TREBALLEM EL SERVEI DE VENDING:

RIPOLLÈS, OSONA, GARROTXA I LA CERDANYA

LA QUALITAT ÉS LA NOSTRA MANERA D’ENTENDRE LA VENDA AUTOMÀTICA, ON HI TROBARÀS…
BEGUDES CALENTES

Les nostres màquines disposen d’un blend especial de cafè, d’una llet amb una qualitat excepcional i uns consumibles com descafeïnat, tè llimona, xocolata,… que han estat escollits entre els millors per tal de satisfer als més exigents.

BEGUDES FREDES

Disposem d’un ampli ventall de refrescos per dispensar a la seva màquina, consulti’ns i la configurarem per satisfer les seves necessitats.

SNACKS

Som una part responsable de la dieta de moltes persones i això ens motiva a cercar productes saludables i que agradin, que complementin la seva dieta i aportin satisfacció.

Per a més informació sobre el nostre servei de vending, estudiar i trobar solucions personalitzades i a mida, ompliu aquest formulari i us contactarem de seguida. Estem convençuts que podem oferir-vos la millor solució a les vostres necessitats, només cal que ho comentem.

100

Cafès

50

Reunions

30

Brainstormings

20

Nous projectes

Què diuen

els nostres clients